Syyskuun lopussa käytiin pyörähtämässä Koskenpäässä, yllätys yllätys... jälkiongelmien kanssa. Huonostihan se meni, mutta sillä nyt ei ollut mitään tekemistä Toron tai sen jäljestyksen kanssa vaan jälki oli huonosti poljettu, ohjaaminen kusi ja mitäs vielä... mutta peiliin sain katsoa jälleen taas ja kerran ! Poljin Torolle vielä toisen jäljen saamillani ohjeilla ja sehän menikin sitte ihan ok. Nyt palataan hieman ajassa taaksepäin ja lisätään ruuan määrää ja yritetään löytää kadonnut rytmi jäljestykseen uudelleen.

1985370.jpg

Johanna opetti meille tottiksessa uuden jutun, nimittäin sen paljon puhutun vasemmalle käännöksen. Se sujui yllättävän helposti joten varmaan meillä on siinä kohta joku ONGELMA ! Puruja otettiin myös kaks kiekkaa pitkästä aikaa. Nyt pärjättiin jo ilman naksua ;) JEE ! Kyllä se tästä viä, uskokaa pois =)

Marraskuun alussa oltiin porukalla katsomassa Kuortaneella belggareitten IPO:n rotumestaruuskisoja. Se oli varsin mielenkiintoinen ja vaihteeksi kylmä ja tuulinen päivä... Oli mukava olla katsomassa kun muutama tuttukin oli kisaamassa, ihan erimoinen fiilis kun piti itsekkin jännittää heidän puolestaan!

Viime viikonloppuna huristelin taas Toro kyydissä Koskenpäähän. Perjantaina oli tyttöjen ilta, vaikka ei sen kai pitäny olla, mutta jostain syystä kaikilta oli äijät unohtunu kotia ?!? Juotiin sidukkaa ja mansikkakuoharia, saunottiin, laulettiin ja nautittiin DeluXe pöydän antimista.

1985385.jpg

1985411.jpg

1985445.jpg

Lauantaina sitten pirteinä tai vähä vähemmän pirteinä siinä yhdentoista aikaan alettiin reenata. Tai siis heti sen jälkeen kun oltiin porukalla ensin tyhjennetty paskakaivoa.... (jostain syystä Johanna unohti blogissaan mainita tästä ohjelmanumerosta). Onneksi ei kuitenkaan kukaan pudonnut kaivoon ;)

Poljettiin ja ajettiin alkuun vähä jälkiä. Toro ajo jäljen ihan pirun hyvin, vois melkein sanoa, että paremmin kuin koskaan. Johanna vielä löi lyötyä ja viimesellä suoralla, jossa oli paljon tyhjää, käski laskee Toron vapaaksi ja niinhän se jäljesti samalla tempolla, keskittyneesti loppuun asti. Musta kyllä oikeesti tuntuu, että tuo koira tekee sen mulle tahallaan... pirulainen! Niin että se siitä kaahottamisongelmasta sitte taas, hyvähän se tietenkin on, kuhan nyt osaisin vaan ohjata sitä sitten oikeen, enkä taas kehittelisi jotain uusia ongelmia. Aattelin kyllä että poljen tästä eteenpäin Torolle jäljen, käyn viemässä sen tolpalle ja meen autoon oottaan että se saa jäljen ajettua =)

1985441.jpg

Tottiksessahan meillä oli kanssa ongelma (YLLÄRI). Seuraaminen on ollut nyt aiva kohdillaan, mutta vietti laskee olemattomiin heti kun laitan palkan piiloon. No niinpä niin. Eipä siinäkään kellään muulla vietti laskenu yhtää mihkää kun mulla itellä. Kun vaan itse kasasin itseni ja pääsin yli siitä, että palkka voi olla piilossakin niin Toro seurasi taas varsin hyvin =)

Että näin jäi taas kaikki ongelmat Vekkulantielle ja me yritetään nyt ihan tosissaan olla kehittelemättä kauheesti mitään uusia. Kiitokset todella hulvattomasta viikonlopusta ja reeniannista. Pian uusiksi - EIKS VAAN? Ja ens kerralla kuvataan sitte vaan ja ainoastaan Johannaa !

Ens viikonloppu vierähtää SRY:n Satakunnan alaosaston alaisuudessa jälkileirillä, kouluttajana Kaalamon Terhi. Siitä lisää seuraavassa jaksossa ;)

1985452.jpg