Ensimmäistä kertaa tuli matkattua kyseisiin karkeloihin ja reissu oli varsin mieleenpainuva ja onnistunut kaikin puolin! Miran ja mun matkasuunnitelma oli hieman omaperäinen ja matka taittui muutaman mutkan kautta, mutta muuten oli ihan suoraa tietä =) Kaikki kunnia vaan Lauralle, joka tuli meitä Bremenin kentälle vastaan ja saatteli meidät matkaan kohti Hollantia. Oli se aika hämmentävää kun pikkusisko hoiteli meidän asioita ja puhu vielä jotain kieltä jota mä en ymmärrä ?!? Hiukan aikasin päästettiin se kuitenkin karkaamaan ja niinhän siinä sitten kävi, että navigaattori puhu meille pelkkää saksaa ja niin myö sitten navigoitiin ihan saksaksi pitkin autobaanaa ja päivän sana oli kyllä SCHWING !!!

1871504.jpg

sisko ja sen sisko =)

1871539.jpg

Hotelli Bergeijk osoittautui mainioksi majapaikaksi, vaikkakin mietittiin että mihinköhän sitä joutuu kun hotelli mainosti itseään homoystävälliseksi =)

ja pitihän sitä paikalliseen teknobiletykseen tutustua ;)

1871568.jpg

1871572.jpg

1871578.jpg

1871595.jpg

Tuli siinä ohimennen otettua myös Mersulle uudet mainoskuvat: pitäähän se tämäkin reissu jollain maksuun saada, vai miten se nyt oli.... no joo!!

1871603.jpg

Niin tosiaan oltiinhan me niitä kisojakin kattomassa.... ;) Ihan oli kyllä opettavainen ja mielenkiintoinen reissu siltäkin saralta! Säät suosi ja matkaseura oli sitä A-luokkaa =)

http://www.ifr2008.nl/engels_totaal.html

1871616.jpg

Sunnuntaina ei voinu ku todeta, että "meidät on nähty" ja maa vaihtoon.

ps: jos ikinä koskaan milloinkaan olet matkustamassa Hollantiin niin ihan pienenä vinkkinä vaan: VARO YÖPYÖRÄILIJÖITÄ!!!!!

Kiitos ja Anteex.  =)