Joulukuu on ollut yhtä hulinaa ja vilskettä... ei niinkään joulupuuhien takia, koska Riston kanssa oltiin jo kaukaa viisaita ja käytiin ostamassa kaikki joululahjat jo marraskuun loppupuolella =) Jouluruokia en ole tehnyt enkä ostanut, koska tänä vuonna vietetään joulu mun kotonakotona =) Töitä on vaan piisannut oikeestaan enemmän kun on ehtinyt tehdä ja siitä syystä meidän kovasti suunnittelema joulukuva Torosta jäi ottamatta kun joka ilta oltiin niin myöhään kotona että oli jo pimeää ja sitten yks kaks ei ollut enää luntakaan joten se siitä sitten... !!

Ilman haavereita ei selvitty joulukuustakaan. Risto oli juoksulenkillä Toron kanssa ja vahingossa astunut Toron tassun päälle... Toro oli sitten vetäissyt tassun jalan alta pois ja siihen tuli sellanen sentti x sentti reikä. Verta valuen tämä parivaljakko sitten saapui kotiin ja niin taas hoideltiin potilasta! Onneksi tuo potilas on niin helppo että kun vaan namupaloja on näkyvissä niin kaikki käy =) Nyt se juoksee joka aamu kylpyhuoneen lattialle makaamaan tassu koholla että putsattaisiin. Iltasin ollaan sitten tehty hieman jääviä liikkeitä kotosalla ja palkaksi Toro on saanut antibiootti lääkettä ! Kyllä tyhymää vierä saa jos se on vietävis =)

Reenailuun on jostain kumman syystä kuitenkin löytynyt aikaa joulukuussakin vaikka muuten elämä onkin ollut yhtä kaaosta! Riston kanssa ollaan reenailtu uusissa maisemissa kun löydettiin Riston kotikonnuilta valaistu kenttä. Risto rupes meidän viralliseksi valvojaksi ja täytyy kyllä myöntää että palaute on suoraakin suorempaa !! Kyllä sille pian täytyy koira hommata että se tajuaa ettei se oo niin helppoo ku vois näin äkkiseltään luulla! Koskenpäähän ollaan ajeltu muutamana sunnuntaina ja siellä on saatu myös hieman palautetta... Nyt viimeksi Mikko käski Jounin ja Riston lähteä metsään etsimään pitkiä pajunoksia =0 Hetken kävi kyllä mielessä että onko ne risut tarkotettu ohjaajille vai koirille, mutta niistä väsättiinki meille uudet "lelut". Jeesusteipillä teipattiin patukka risuun ja sillä me nyt yritetään saada kiinnostusta kasvamaan tuota patukkaa kohtaan. Nyt ollaan viikon verran fiilistelty tuolla risu/patukka keksinnöllä ja eilen oltiin Tampereella, Niihaman kentällä, reenailemassa tutussa porukassa. Paikalla oli Tina&Ilpo&Raisa, Kaisa&Konsta&Heta, Milla&Choko, Jari&Sidi, Jouni&Jorma, Piia&Pipsa&Pirre sekä Jenni&Jere&Woima. Saatiin ainakin palautteeksi että Toron saalistaminen oli parantunut sitten viime näkemän. Toisella kierroksella otettiin muutama jäävä liike ja lopuksi vielä Jäätikön veljekset pääsivät Tinan ja Jennin leikitettäväksi! Kenttä oli iso, sää suosi ja tarjoilukin pelasi (kiitos Jennin). Kiitokset kaikille mukavasta päivästä ja erityiskiitos Ihmeperheen pojille hyvistä nauruista =)

Nyt hiljennytään muutamaksi päiväksi Joulun viettoon ja keskiviikkona suunnataan taas Niihaman kentälle reenailemaan!

1153385.jpg

Rauhallista Joulua kaikille sekä menestystä ja paljon onnistuneita reenejä vuodelle 2008