Blogi on ottanu hieman timeoutia, mutta alotetaas nyt vaikka siitä mihin viimeksi jäätiin ;) Eli toisena pääsiäispäivänä, maanantaina tää komppanja suuntas Koskenpäähän reenaileen. Johanna makas sisällä kuumeen kourissa, mutta Mikko veti kunnialla niin tottikset kuin purutki läpi! Alkuun otettiin tottikset; ja me yllätys yllätys tanittiin seuraamisen kanssa. Yhdessä välissä Mikko huusikin Riston kentälle pitämään koiraa ja mä sain ihan itekseen tehä käännöksiä...

Kuinka voikin yhdellä ihmisellä olla kävely hakusissa koko elämänsä ajan... Kakarana oli ongelmana sisäänpäin kääntyneet jalkaterät ja niiden takia käytiin ties kuinka monella lekurilla ottamassa oppia kävelemiseen! Se vaiva sitten osittain korjaantui sillä, kun kaadoin teepanullisen kuumaa vettä reidelle ja koko jalka oli paketissa parisen kuukautta. Monen vuoden saatossa oli kuitenkin polvetkin sen verran sisäänpäin kääntyneet, että ylä-aste ikäisenä alkas sitte ne reistaamaan ja piti yrittää kävellä aina hyvin varovasti ettei polvilumpio menny pois sijoiltaan. Onneksi kuitenkin aika nopeaa opin ite vääntämään ne takas paikoilleen =) Eikä siinäkään vielä kaikki vaan sen jälkeen kun sekaannuin noihin mallihömpötyksiin tuli käytyä jos jonkinmoista catwalk ym ym kurssia ja nyt pitäs sitte yhtäkkiä kävellä niinkuin Jack Bauer =0 Oon nyt kuitenkin tänkin kävelytyylin PÄÄTTÄNYT omaksua joten ollaan parisen viikkoa käyty Riston kanssa pesäpallokentällä reenaamassa ihan vaan kävelyä ja käännöksiä ilman koiraa! Ehkä tämä tästä =)

1443807.jpg

1443808.jpg

Puruja otettiin ensi kiekka ringissä. Toro ei edelleenkää kanavoi ringissä, eikä juuri kannakkaan ja jäi tällä kertaa palkatta kokonaan, kun tiputti hihan suustaan samantein. Raahasin hölmistyneen koiran autoon tyhjin suin ;) Toisella kiekalla Toro pääsi kentälle yksin ja Mikko sai ohjaajan pasmat sekaisin, kun sanoi yhtäkai, että "Otetaas sitten hieman sitä hallintaa, laita koira istumaan ja siitä pätkä seuraamista". WHAT!! Mun kommentti tais olla jotain tyyliin "ai ny vai??". Istuminen oli ihan pirun nopee, mutta seuraa käsky ei saanut minkään moista reaktioo, koira ei edes vilkassu mun suuntaan... että näin!! Mä yritin kyllä puolustella, että ei olla kertaakaa ees reenattu seuraamista niin, että palkka ois ollu piilossa! Muuten reeni meni ihan kivasti, Toro saalisti, haukkui, puri ja kanavoi hyvin =)

1443821.jpg

Nyt on ollutkin reenin alla sitten nämä ohjaajan kävelyharjoitukset ja haukun kautta oon ottanu pieniä pätkiä seuraamista palkka piilossa. IPO Projektin Tottispäivä 30.3 jäi meiltä väliin oksennustaudin takia =( Nyt ollaan ainakin sairastettu kaikki mahdollinen, että josko alkas pikkuhiljaa riittää....oikeesti!

Viime viikolla sain Helenanki taas meidän kanssa ottaan vähä tottista! Oli aiva ihana ilma ja Helena meitä vähä filmas =)

1443835.jpg

1443836.jpg

Viime lauantaina lähdin ystäväni Tuijan kanssa Tampereelle FWRC:n Opi leikittämään koiraasi päivään. Taisi olla muuten ensimmäinen tapahtuma koko koiraharrastuksen aikana, johon Risto ei päässyt tulemaan, kun joutui raukka töihin =( Meillä meni ensimmäinen kierros vallan mainiosti. Toro saalisti hyvin ja ohjaaja pysyi pelissä mukana! Taisin saada vähä liikaa kehuja kun toisella kierroksella kaikki oli taas ihan diipadaapaa.... Syytän kyllä edelleen Kaisaa kun sekotti mun pään sanomalla, että ottasin viettiringissä jääviä, kun me oltiin Toron kanssa ihan vaan leikkimään tultu!! Toro ei juurikaan saalistanu (mikä nyt johtu siitä että saalis oli aika kuollu) ja just kun Kaisa kerkes huutaa, että tollasesta et ainakaan anna sille purua niin Toro oli patukassa kiinni =0 Tää alla oleva kuva taitaa olla just tosta tilanteesta... HOX: Kaisan ilme!

1443857.jpg

Lauantaiehtoolla alkasin pihalla seuraamaan Toron epätoivosia yrityksiä tehä asiansa ja epäilin anaalirauhasia. Hetken netissä surffailtuani ja kaikenmaailman mahdolliset taudit epäilleenä soitin elukkalääkärille ja sovittiin tapaaminen sunnuntaiaamuun.

Sunnuntaiaamuna oli aikanen herätys kun piti ehtiä siellä eläinlääkärillä piipahtaa ja yhdeltä oli sovittu Koskenpäässä reenit. Kyllä ne anaalirauhaset Toroa onneksi vaivas. Eläinlääkäri sai ne tyhjättyä, määräs antibioottikuurin ja me päästiin jatkaan matkaa Koskenpäähän. Alkuun otettiin taas kiekka tottista ja nyt ei palaute keskittynyt niinkään mun jalkoihin vaan mun käteen, joka edelleen huitoo missä sattuu... Johanna oli sitä mieltä, että vielä on liian aikaista laittaa palkkaa piiloon ja haukuttamisen saa myös unohtaa hetkeksi. Eli näillä mennään =)

Puruja otettiin taas kiekka ringissä ja Toro jäi ilman palkkaa toistamiseen. Toisella kierroksella koitettiin taas jotain uutta... Laitettiin Toro tolppaan kiinni ja mä jouduinki yhtäkkiä pärjäämään ilman Riston henkistä ja fyysistä tukea =0 Toro ja Mikko klaaras kuitenki mun sekoiluista huolimatta =)

1443921.jpg

1443912.jpg

1443931.jpg

Mä oon niin into piukeena kun kohta pääsee jäljelle. Täällä on jo ihan sulaa, mutta nyt sataa taas vettä ja kaikki pellot ui... mutta ei mee enää kauaa! Torstaina lähden Roomaan ja Risto saa viettää kokonaiset neljä päivää laatuaikaa Toron kanssa =) Kyllä musta oikeesti tuntuu siltä, että oon sekoomassa, koska paljon ennemmin lähtisin Jämsänkoskelle käyttistestiä seuraamaan tulevana viikonloppuna ?!?