Mikko rantautui tuohon Lehtimäellä sakemannileirille ja me käytiin sitä "kiusaamassa" siellä sunnuntaina ja maanantaina purureenien merkeissä.

Mitäköhän niistäkin nyt sitten kertoisi..... *syvä huokaus*..... Sunnuntaina aloiteltiin niin että Mikko seisoi kentän laidalla ilman hihaa ja otin seuraamista jonku pätkän ja siitä "kierrä" käskyllä koira viettiin, Mikko hetsas hieman hihalla ja uudestaan seuraamiseen. Aluksi oli liinat ihan sekasin, mutta ne sain aika nopeeta järjestykseen. Pakotteista muotoutu seuraava ongelma kun mun pakotteet on sellasia vetoja, eikä ollenkaa teräviä. Toro hoksas kyllä nopeeta mikä oli homman nimi ja alko jo ottaan kontaktia aina "istu" käskyn jälkeen. Sunnuntaina toinen kierros menikin puoli mukavasti, tehtiin pari lyhyttä hallinnan pätkää ja loppuun hyppy.

Maanantaina kaikki olikin sitten taas yhtä sekaamista.... Pakotteita annoin ihan väärissä kohdissa ja edelleen sellasia vetoja, joitten jälkeen koira jäi liinatuelle eikä seuraamisesta tullu mittää. Yhdessä välissä Mikko sit käskiki mun laittaa koiran maahan, laskee hartiat ja hengittään pari kertaa syvään =) Laitettiin hiha maahan ja otin pari kierrosta vaan seuraamista. Sen jälkeen saatiinki pari hyvää seuraamispätkää (mitä nyt kerran seurautin koiran sen maassa olevan hihan yli) Mikko kyllä lohdutti reenin jälkeen, että ollaan tässä nyt sentään joka kerta hieman menty eteenpäin ;) vaikka ei musta kyllä kauheena siltä tunnu, kun aina palaan noihin samoihin virheisiin plääh... Sit Risto viä kuvas ton maanantain reenin ja pakotti mut kattomaan sen uudelleen ja uudelleen ku päästiin kotiin. TUSKAA!!!! (mutta pakko myöntää, että aika opettavaista)

1693017.jpg

Tänään kävin tekemässä Torolle noin 400 askeleen jäljen, kahdella kulmalla, ajetulle ruohopellolle, vesisateessa. Meni paremmin ku aikoihin. Tyhjää jätin todella paljon, lopussa oli jopa kaksikymmentä askelta tyhjää ennen loppuruokaa, jonka Toro ajoi todella hyvin, nenä maassa, askel askeleelta. Siitä tuli kyllä hyvä mieli =)

Huomenna lähdetään aamulla kuudelta kohti Amerikan valloitusta!! Pitäs varmaan alkaa pakkaamaan. Hyvää Kesän jatkoa kaikille!!