Perjantai ehtoolla tuli tupa täyteen porukkaa, kun Johanna kurvas tänne kouluttamaan Kauhajoen Koiraharrastajia. Mira ja Jounikin saapu pihaan vissiin sekunnilleen samaan aikaan ku Johanna. Kannettiin kamat sisälle ja painuttiin saunan lauteille vaihtaan kuulumisia. Siinä se ilta menikin taas ihan huomaamatta ja yhtäkkiä kello olikin jo puoli kaksi!

Aamulla aikasin ylös ja suoraan aamupalalle! Risto oli niin reippaana rustannu jos jonkinmoista apetta pöytään, on se vaan niiiiiiin ihana ;) Valitettavasti se joutu koko viikonlopun taas paiskimaan töitä, eikä päässyt kepoilemaan !

Lauantaiksi oli luvattu suht mukavaa keliä joten reenipaikaksi oli valittu Ohrikylän kenttä, Karijoen kupeessa. Koirakkoja oli kasassa 12 ja kuunteluoppilaitakin puolimukavasti. Toron kanssa eka kierros meni jotenki ihan käteen. Siitä oli Jack Bauerit aika kaukana. Onneksi toiselle kierrokselle sain itteni oikeeseen moodiin, vaikka siinä olikin sitten säätöä pallojen ja liinojen kanssa, kun kokeiltiin pallolla tuota seuraamista ja pitkästä aikaa saaliin kautta. Lauantaipäivän päätteeksi Johanna vielä leikitti halukkaat koirat. Torolla otettiin pätkä hallintaakin siinä sivussa. Jounille kiitokset Riston paikkaamisesta ;)

2014477.jpg

2014469.jpg

Lauantai-ilta meni saunoessa, pälättäessä ja katsellessa Arskan seikkailuja... ;)

Sunnuntaina olikin sitten oikeen kunnon syysmyrsky, joten päätimme reenata Kauhajoen hallilla. Tein ekan kierroksen seuraamista pallolla ja nyt meni jo huomattavasti paremmin kuin edellispäivänä. Toisella kiekalla Johanna sit taas leikitti Toroa ja tehtiin hallintaa. Johanna teki paljo häiriöö ja Toro piti kontaktin tosi hyvin. Sen olis vaan nopeampaa voinu niistä vahvistaa, mutta mutta...

2014452.jpg

....sori... oli vaan niin pakko ;)

Olipas vallan mukava saada porukka ja koutsi välillä tänne Pohjanmaalle. TÄTÄ LISÄÄ =) Oli niin mukava ajaa yhdessä vilauksessa kotiin ja rojahtaa sohvalle, eikä tarvi purkaa ees mitään laukkuja! Musta on vissiin tullu aika laiska blogikirjottelija, mutta tää juttu oli taas tässä! Kattellaan =)

Kuvat: Helena Peltonen