Jouluaaton aamu valkeni kirkkaana vaikkei lunta ollutkaan ja päätettiin Riston kanssa suunnata hiekkamontuille ulkoiluttamaan Toroa. Päivä jatkui jouluruualla mun kotonakotona ja tietenkin lahjojen jakamisella =) Me oltiin Riston kanssa oltu koko vuosi tosi kilttejä, lahjamäärän perusteella... ja Toro vasta olikin !!

1162764.jpg

1162767.jpg

1162768.jpg

1162769.jpg

Toro hoksas aika nopeeta missä mennään ja repi pakettejaan auki sellasella tohinalla että huh huh... Sitten siltä hieman katos käsitys että mitkä lahjat kuulukaan sille ja se yritti repiä jo kaikkien muidenkin lahjat?!? Viimesestä paketista paljastu sitte ISOIN luu ikinä ja sen jälkeen kaikki muut lahjat unohtu ja Toro linnottautu keskelle olohuoneen lattiaa luunsa kanssa, saatiin me kuitenkin vielä liikkua siellä =)

Me saatiin Toron kanssa Helenalta itsetehty noutokapula, johon oli poltettu Toron nimi! Se oli upee!! Moritzilta (meidän Saksan vahvistukselta eli Lauran poikaystävältä) saatiin sen ite maalaama kuva Torosta... niistä lahjoista olin kyllä todella otettu !! KIITOS kaikille joulumuistamisista!

1162786.jpg

Illalla myöhään meille eksyi vielä joulupukki =0 Luojan kiitos juuri sillä hetkellä Toro oli jäähyllä häkissä... Kyllä se sellasen älläkän piti kun pukki laahusti tupaan ja kilisteli kelloaan... Onneksi pukkikin oli kuulemma koiraihmisiä, joten ei heti saanut sydänkohtausta!

1162793.jpg

Tiistaina lähdimme kinkunsulatteluretkelle Kakkurinvuorelle. Minä, äitee, Laura sekä Toro kävellen ja Risto ja Moritz mönkijällä sekä crossipyörällä... Ilma oli mitä ihanin. Alla muutama kuva, sillä niitähän ei koskaan voi olla liikaa =)

1162806.jpg

1162812.jpg

1162815.jpg

Keskiviikkona oli taas paluu todellisuuteen kaiken tämän syömisen ja löhöilyn jälkeen ja lähdimme ajelemaan Tampereelle, Niihaman kentälle. Matkalla ajattelin, että tuleekohan sinne ketään muita kun sää oli melko kehno. Saavuimme perille hieman etuajassa ja kuinka ollakaan JANIKA oli jo siellä =0 Tina kurvasi pian meidän jälkeen pihaan ja kohta paikalla olivat myös Piia sekä Jouni ja Mira. Päätin että Toron kanssa otan ensin hieman leikkiä risu/patukka systeemillä ja katson onko jässikkä toipunut joulun jäljiltä... Vielä mitä, kyllä se oli ohjaaja jolla oli muutama kinkun pala vielä sulattelematta... Tinakin sanoi että nyt mä alan näyttää hitaalta!! Toisella kierroksella koitin leikittää Toroa pelkällä patukalla ilman risua, mutta mitä ilmeisemmin tämä leikkiminen risu/patukka keksinnöllä saa vielä jatkua jonkin aikaa... Lopuksi Toro, Jorma sekä Tora pääsivät vielä Tinan ja Pian leikitettäviksi. Tina yritti saada Toroa haukkumaan, mutta turhaan... ehkä vielä jonain päivänä.

Päivän ehkä merkittävin seikka taisi kuitenkin olla se, että Tina pyysi Ristoa Ilpolle ja Raisalle maalimieheksi. Risto oli tässä pestissä elämänsä ensimmäistä kertaa ja suoriutui yllättävän hyvin. Vielä kun ottaa huomioon, että sama mies pelkäsi rontti vuosi sitten koiria, niin pieniä kuin suuria. Nyt ei kyllä pelosta ollut enää tietoakaan. Kyllä sitä oltiin sitten niin miestä, että Tinan kanssa jo naureskeltiin että ei varmaan mahduta ees samaan autoon =) Kotimatkalla pysähdyttiin huoltoasemalla niin hieman piti palauttaa herraa maan pinnalle ja laittaa se kusettaan Toroa, ettei vaan nää sen oikeet, kepon hommat unohdu ;)

Kuvista kiitos kuuluu Janikalle!

1162884.jpg

Ilpo piilolla

1162888.jpg

Risto leikittää Ilpoa

1162896.jpg

Raisa piilolla

Kiitoksia reeneistä ja toivottavasti otetaan taas pian uusiksi =)