Hellurei!! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Muutama tovi on taas vierähtänyt kun viimeksi tänne runoilin ja kaikemmoosta on sattunut ja tapahtunut =) Mannusleirin jälkeen tottikset on menny ihan puolimukavasti, aina välillä on jotain pientä ja vähä suurempaa, mutta nyt kuitenkin reenaillaan suht samalla taajuudella Toron kanssa ;) Jälki on menny hyvin ruohopellolla, mutta nyt sitten taas multapellolla on ilmenny Toron suunnalta pientä vittuilua?! Mikäli sikäli jätän sinne enemmän kuin kaksi perättäistä tyhjää, koira nostaa päänsä ja alkaa kuikuilla eteenpäin, etsien silmillään ruokapaloja, kun sitten taas ruohopellolla menee hyvin jopa seitsemän perättäistä tyhjää!

Pyysin Mannusten omaa jälkigurua Kaisaa tsekkaan meidän jäljen. Harmi vaan kun näillä "kaupunkilaisilla" ei oo ku yks tanan pelto ja tällä hetkellä siellä rehotti polveen asti pitkä ruoho. Toro ajoi jäljen varsin mallikkaasti, mutta kiitos kuitenkin Kaisalle, että vaivauduit katselemaan =)

Viikonloppu vierähti Ylöjärven Käyttökurkkujen (vai hukkien....vai miten se nyt oli ;) ) järkkäämällä tottisleirillä, jossa kouluttajana toimi, meille jo varsin tuttu Johanna Nivala !!

Toron kanssa harjoiteltiin seuraamista! Suurin ongelma tällä hetkellä on taas, kuinka ollakkaan, minä itse! Pätkät venyy turhan pitkiksi, ilman vapautuksia ja nyt koira ennakoi kovasti pysähtymistä aina nopean pätkän jälkeen... öö minkäköhän takia ?!? Yllätyksellisyyttä pitäisi saada reeniin mukaan ja jonku Jack Bauer maratoonin vois taas kattoo =)

1656902.jpg

1656903.jpg

Tehtiin me jotain uutta ja jännittävää myöskin ja korkattiin Toron kanssa hyppyeste ja A-teline =)

Kyllä taas vain sai todeta, että on se tyhmä ku saapas.... en olisi uskonu, että hyppyeste on niin työn takana ku mettässä ja kotona loikkii ja pomppii ties minkä yli ja miten sattuu.... Ensimmäinen vaihtoehto hyppyesteellä oli että "sata lasiin ja läpi vaan", toisena koitettiin kiertää ja sitte kurkotustaktiikkaa. Ei vissiin käyny pienessä mielessäkään, että hyppyä vois testata. Tuli se sieltä sitte vihdosta viimein ja sunnuntaina saatiin jo useampi onnistunut suoritus!

1660248.jpg

niin lähellä, mutta silti niin kaukana ;)

1660249.jpg

1660250.jpg

A-teline olikin sitten hieman helpompi nakki. Sunnuntaina oli vaan ohjaaja niin hidas, etten päässyt ku just kiipeemään telineen päälle ku koira jo rymisteli perässä... ja siellä meinas tulla pikkuusen ahdasta. Onneksi Johanna todisti olevansa luottamuksen arvoinen ja seisovansa sanojensa takana; "Kasvattajina olemme tukenasi niin myötä- kuin vastamäessä."  =)

Kuten kuvasta voitte todeta; valmiina ottamaan kopin mun ihan just maahan mätkähtävästä ruhosta, harmi vaan ettei tullu kuvaa siitä mun alastulosta =0

1660271.jpg

Risto lupas tehdä mulle ihan omat telineet kotopihaan; on se vaan aika kelpo kepo, täytyy myöntää =)

Ja Ristosta tulikin mieleen, että siellähän tosiaan yhtä koiraa kanniskeltiinkin oikeen urakalla viikonlopun aikana ja Ristokin sai kunnian osallistua näihin zempaloihin ;)

1660293.jpg

1660316.jpg

Suurkiitos YKÄ:läisille, että päästiin mukaan reenailemaan, kiitokset Johannalle sekä tietenkin Jormalaisille Hotelli Hilton tason majoituksesta jälleen taas ja kerran ! !

Aurinkoista Juhannusta Kaikille !!