Viikonloppu meni tottiksen merkeissä Hannunluhdan mökkikylässä, mikä muuten osoittautui ihan loistavaksi paikaksi treenata koiria =) (www.hannunluhta.net) ettei mainostaminen vaan unohdu... No joo ja sitten itse asiaan, eli Peltosen Helena oli järjestänyt meille leirin jonka kouluttajana toimi Linda Kokkonen. Lauantaiaamuna kokoonnuttiin niinkin aikaisin kuin kello kahdeksan ja oli ilo huomata, että porukassa oli myös paljon uusia tuttavuuksia minulle ja mikä parasta rotikoita suurin osa ;)

Yhdeksän aikoihin aloiteltiin jo treenit. Me keskityttiin Toron kanssa seuraamiseen (niihin kahteen askeleeseen, joita tähän mennessä ollaan tankattu), nyt parissa viime treenissä Toro on saalistanut ruokaa kyllä hyvin, mutta sen jälkeen kun oon ottanu sen tuohon viereen ja antanut "seuraa" käskyn koko koira on lysähtänyt?!? Nyt koitettiin seuraamista patukalla ja se vasta sähläämistä olikin, sen jälkeen kun alkasin selvitä omien jalkojeni kanssa, kompastuin koiraan =)  Maahan menoa harjoiteltiin myös, koska se on ollut melko hidas ja takapuoli tahtoo aina jäädä ylös. Oon tehnyt sitä sekä patukalla että ruualla. Nyt Toro ei mennyt patukalla maahan ollenkaan, mitä ei ole koskaan vielä tehnyt, ruualla kuitenkin meni joskin hitaasti taas.

Ilalla käytiin saunomassa ja syötiin Helenan väsäämiä aivan mahtavia sapuskoja. Ennen nukkumaanmenoa katseltiin vielä päivällä kuvatut videot ettei vaan uni tulis liika helpolla =) Kyllä se kello kakstoista vissiin oli ihan hyvä aika mennä yöpuulle, kun saatiin väännettyä hyvät naurut jo siitäkin että sauna palais?!?

Sunnuntaina jatkettiin seuraamisen parissa ja pari kertaa sain jo Toron oikeeseen kohtaan vahingossa, mutta en mitää käskyä ehtinyt siinä hässäkässä antaa! Itse en sunnuntaina oikeen ollut vireessä kun oli niin julmettu migreeni, mutta siitäkin päivästä vain selvittiin ja Toron kanssa vedettiin kaksi kierrosta.

Suuret kiitokset Helenalle leirin järjestelyistä ja tietenkin ruokapuolen hoitamisesta, Lindalle ohjauksesta ja hyvistä neuvoista sekä koko mukana olleelle porukalle ISOO kiitos!

Leirin jälkeen pidin Toroa hieman nälässä ja koitin seuraamista tänään vielä kuitenkin sillä ruualla. Nyt lähti ihan hyvin mukaan ja otinkin vain askeleen kerrallaan. Katsellaan nyt kuinka se tästä etenee :) Onneksi parin viikon päästä on se Manouman leiri niin siellähän se totuus sitten viimeistään valkenee!!!

932098.jpg

Kuva otettu luoksetulon yhteydessä; ihan vaan Johannalle tiedoksi kun kuitenkin heti luulee, että täällä treenaillaan jotain näyttelyposeerauksia.....vai joko se tippu tuolilta ;)

932099.jpg

932103.jpg

932104.jpg

Kuvat: Helena Peltonen