Nyt on vihdosta viimein saatu Torollekin omat sivut.

Kesä on mennyt nopeasti ja reenaillessa tietty =) Heinäkuu oli mulla lomaa ja tyypillistä tuuriani, että lähes koko heinäkuun satoi. Heinäkuun lopulla oltiin FWRC:n leirillä, kasvattajan, Johanna Nivalan tottisryhmässä. Palaute oli että Toro ei osoita tottiksessa sellaista viettiä mitä on osoittanut, eikä oo tarpeeksi kuulolla...  Leirin jälkeen oonki tottiksessa keskittyny pitämään treenit lyhyinä ja yllätyksellisinä ja vaihdellut makupaloja. Nyt ollaan muutamissa treeneissä vaihdettu makupalat patukkaan ja se on ainakin toiminut ihan hyvin. Oma koiranluku taito nyt on mitä on mutta olen antanut treenikavereille ihan vapaan sanan, joten sieltäkin aina välillä saa palautetta.

Leirillä otettiin myös ensimmäiset pätkät seuraamista. Tätä ollaan nyt myös harjoiteltu ihan paria askelta kerrallaan ja käännöksiä oikeelle. Meinaa vaan itsellä olla jalat kokoajan solmussa, kehut unohtuu tai sitten jään tölläämään Toroa että onko se nyt oikeassa kohdassa, suorassa ynm ja havahdun siihen kun ollaan kävelty sellanen 20 askelta.... Aluksi tein kuivaharjottelua tuolla takapihalla ilman koiraa, mutta naapureilta alko tuleen sellasia katseita että aattelin harrastaa sitä yön pimeinä tunteina ennenkuin ne valkotakkiset miehet on tuolla oven takana...

Jälkeä ollaan myös tehty vaihtelevasti. Sellaista 100-150 askeleen, kaartoja vasempaan ja oikeaan ja sekaan 1-6 tyhjää. Alustoja ollaan yritetty vaihdella mahdollisuuksien mukaan.

Täällä jo kovasti odotellaan lokakuun alkua ja Manouman leiriä =)