Heinäkuusta meni kaksi ekaa viikkoa Amerikoossa; Boston - Phoenix - San Diego - Los Angeles - New York turneella. Toro oli tämän aikaa hoidossa Teiskon koirahoitolassa. Reissu onnistui hyvin ja ehdittiin nähdä kaikemmoosta, mutta oli se vaan kiva päästä taas kotia, varsinki ku se oli hieman työn ja tuskan takana myöhästyneittein lentojen ym. takia. Laitetaan nyt muutama kuva fiilistelyyn =)

Kuvat: Moritz Schuster

1776172.jpg

On the road ;) jossain päin Arizonaa....

1776200.jpg

Grand Canyon!

1776241.jpg

Phoenix - "koti"allas

1776263.jpg

San Diego - pikkusiskoo ja minä

1776277.jpg

Los Angeles - Risto rääsää =)

1776286.jpg

Boston - Risto, Michael, Linda, mä, Moritz, Laura

Kotia päästyämme palautumiseen menikin sitte jonku aikaa.... muutamana päivänä mä nukuin neljään asti päivällä. Sitte sairastin vuosisadan mahataudin ja sen perään puski kuume ja armoton flunssa. Siinä meni sitte samalla kauan suunniteltu Vihdin reissu sivusuun ku makoilin sängyn pohjalla =(

Onneksi kuitenkin tervehdyin FWRC:n Uuraisten leirille mennessä. Toron kanssa osallistuttiin suojeluryhmään, jossa kouluttajina toimivat Nivalan Mikko sekä Mönkkösen Tomi. Jormaloitten kanssa suunnattiin Uuraisille jo torstaina ja käytiin valloittamassa Sorsa niminen mökki, noin 17 kilsaa leiripaikalta. Mökki toikin mukavaa luksusta leirielämään ja sijaitsi ihanan idyllisellä paikalla, uimarantoineen ja grillikatoksineen =)

Aamu valkeni, ainakin Jounille ja Ristolle ihan liian aikaisin, jotka viettivät saunassa aikaa puoli kolmeen asti =0 Käytiin haukkaamassa aamupalat naamaan leiripaikalla ja ajeltiin Tikkakoskelle reenaamaan. Toron kanssa aloitettiin reenit muiden Ice Age tyyppien kanssa penturingissä, Mönkkösen leikittämänä. Toisella kierroksella jatkettiin Mikon opastuksella sitä paljon puhuttua hallintaa, tällä kertaa niin että ohjaajaa koulutettiin naksulla =) Nyt reenit meni huomattavasti paremmin kuin viimeksi, liekö johtunut naksusta vai siitä totaalisesta nöyryytyksestä ja häpeästä jonka koin katsellessani noita Lehtimäen reenejä videolta?!? Onneksi mulla on nyt tämänkin leirin kaikki reenit videolla niin voi sitte kattella niitä jos liika hyvin alkaa meneen ;)

1776455.jpg

1776471.jpg

Lauantaina jatkettiin naksulla ja haastetta elämään toi se, että Toro meinas vapauttaa itse itsensä naksun kuullessaan. Yllättävän nopeeta pääsin kuitenkin kartalle ja saatiin ihan hyvät reenit, vaikka Mikko loi vielä jännitystä aiheuttamalla häiriöö =0 Kanavointi meinas tuottaa ongelmia, kun oli liinat ihan sekasin enkä meinannu päästä koiran viereen ja kun sain koiran kerittyä viereen ni se runttas hihaa maahan...

1776480.jpg

1776547.jpg

1776504.jpg

Lauantaipäivä huipentui kauan odotettuun futismatsiin. Kiitos Noran, varjelusteam oli varautunut komein pelipaidoin, kuinka ollakkaan voittobiisein sekä vesipyssyin =) Itte pelistä nyt ei muuta kauheesti tarvi kommentoida ku että HYVIN ME VEDETTIIN =) Oli meillä ainakin varusteet ja asenne kohillaan !!!

1776584.jpg

Sunnuntain reeneissä vedettiin vaan yksi kierros samalla systeemillä, hyppy ja POIS!!! Kiitokset Mikolle reeneistä ! Risto ja Mira siivos aamusta meidän möksän ku mä ja Jouni reenailtiin, joten siinä oli sitten hieman luppoaikaa ennen loppupalaveria. Väsyneenä saavuttiin kotiin ja jouduttiin laittaan kellot herättään työpäivään =(

1776524.jpg

Sain mä itteni raahattua maanantaina jälkipellolle töitten jälkeen ja tänä aamuna nukuinki sitte kaheksaan ja lähdin vielä ihan pokkana koiran kanssa lenkille. Puolessa välissä lenkkiä tajusin, että ei saatana, mun ois pitäny olla töissä kaheksalta ;) Tänäänki käytiin jäljestelemässä ja viikonloppuna suunnataan Tampereelle taas Ykäileen =) Yritämme kasata ittemme siihen mennessä ;)

1776621.jpg