Painostus tuolta Vihdin suunnasta, nimeltä mainitsemattomalta henkilöltä alkaa lähennellä jo jotain vainoa ;) , että yritän nyt kalenteria apunani käyttäen saada tänne jotain kirjoittettua...

Alotetaan nyt vaikka reeneistä, sillä reenattuhan me todellakin ollaan. Lähinnä itteksemme kun Helenalla on nykyään niin kaikkee, että se on meidät vallan hylänny... =(  Viime viikolla oltiin tossa Isoollajoella Helenan ja Kokkosen Lindan kanssa vetääs pieni reeni. Oli tosi mukava nähdä taas Lindaa piiiitkästä aikaa ja Linda antoikin hyviä vinkkejä tuohon seuraamiseen. Muutaman kerran ollaan pyörähdetty Koskenpäässä ottamassa puruja ja tottista. Seuraaminen alkaa nyt oikeesti suttaantuun jollain lailla ja pikkusen alkaa jo hymyilyttää. Vietti riittää jo kohtuu pitkiinkin taipaleisiin ja vinous on jäämässä pois. Vieläkun mäkin löytäisin sen sisäisen Bauerini ja muistaisin niitä käännöksiä ja nopeuden vaihdoksiakin tehdä ettei jolkuteltas niinkuin kaksi hirveä; kuten Johanna asian ilmaisi! Mulla ei nyt valitettavasti oo mitää uusia kuvia, mutta laitan tähän jotain vanhempaa matskua ;)

1340869.jpg

1340838.jpg

1340852.jpg

Puruissa alko pikkusen ilmenee jotain ääntelyä, mutta mun kuuluisat tolpan taidot katkaisi aina jännitteen kun aloin pitää pientä steppaustuntia siinä sivussa mutta sen jälkeen kun Johanna passitti Riston tolpaksi ja mä hengailin kentällä vaan "tukena ja turvana" niin johan sieltä tuli muutama haukahdus. Tähän asti hyvin sujunut kanavointi ei sujunutkaan enää niin hyvin vaan Toro paino hihaa maahan ja kun yritin sitä sieltä nostaa niin veti viellä tassut hihan molemmille puolille ja paino niillä hihaa. Jollain konstilla sain sen sieltä nostettua ja päästiin jatkaan reeniä. Johanna ja Mikko oli sitä mieltä että nyt pitäs sitte alkaa ottaan hallintaa noihin puruihin mukaan.... huh huh, kaikkea kanssa!!!

Viime viikonloppuna oltiin Ylöjärvellä Kaisan tupareissa ja yö vietettiin Jounin ja Miran luona. Kemut oli hyvät ja majapaikka varsin tasokas =) Kiitokset kaikille mukana olleille !!

1340877.jpg

Torolla ilmeni keskiviikkona köhää ja käytin sen eläinlääkärillä ja alkavaa kennelyskää oli poitsulla. Sai tulehduskipulääkkeitä sekä yskänlääkettä. Keuhkot kuullosti hyvältä ja lämpö oli normaali joten vielä vältyttiin antibioottikuurilta. Perjantaina puhkes sitten Ristolla kuume ja eileen mulle. Nyt lämpö heiluu siinä 38 molemmin puolin ja pää on täynnä räkää joten jos tekstissä on jotain sekavuutta niin laitetaan sen piikkiin. Ollaan koko viikonloppu nyt hengailtu täällä neljän seinän sisällä ja täällä alkaa hajoilla nyt yks jos toinenki, äsken just alko kissakin aivasteleen... ei hyvältä näytä.....