Nyt on talvilomat lusittu ja alkaa kesäloman varttoilu =) Mulla on jo niin kauhee hinku jäljelle että sais tuo kesä pian todellakin tulla!!!!

Melkein viikko oltiin ensin sairaslomalla kumpainenkin ja sitten seuras viikon talviloma. Mikäs sen mukavampaa =) Loma vietettiin Ukkohallassa (Hyrynsalmessa) "rentouten". Perille saavuttiin sen verta myöhään että painuttiin samantien pehkuihin. Toro oli ihan innoissaan lumen määrästä ja hyppeli terassilta kinoksiin ja sukelteli sinne tänne lumihangessa.... ehkä oli myös hieman ylimäärästä virtaa puolentoistaviikon sairasloman jäljiltä ;)

Päivät vierähti nopeeta ja ehdittiin touhaamaan kaikenlaista. Käytiin lumikenkäilemässä, laskettelemassa ja ratsastamassa (Risto elämänsä ensimmäistä kertaa). Tilanne oli siinä mielessä ihana, että koko alueella ei ollut kuin muutama muu lomailija, joten kävelylenkeillä Toro sai juoksennella vapaana ja nauttia lumen määrästä =)

1383577.jpg

1383591.jpg

1383597.jpg

1383605.jpg

Lumikenkäretkellä meinas sattua pieni haaveri, kun Toro humpsahti yhtäkkiä näkymättömiin ja hännänpää vaan heilahteli valkoisessa lumessa. Siellä se uikutti sitten ojan pohjalla kun funtsittiin että pääseekö se sieltä itse pois ja jos ei niin millä se sieltä nostetaan. Siinä vaiheessa vielä nauratti kun ei tajuttu tilanteen vakavuutta, mutta sitten kun lähdin Toroa sieltä hakemaan ja aurasin lumikengillä ojanpohjaa huomasin, että ojan reunalta sortuu hetkenä minä hyvänsä kinokset Toron päälle. Ennätin juuri Toron luo ja sain vedettyä sen polulle kun reunat sortu. Lunta oli niin paljo, että jos Toro olis sinne alle jääny niin olis ollu kyllä leikki kaukana. Taas vaan selvittiin säikähdyksellä.... =0

1383565.jpg

Kyllä me vähä yritettiin reenatakki, mutta siitä ei meinannu tulla mitään kun koko piha oli peilijäällä. Ikävästi survasin kerran kengällä Toron tassun päälle, mutta eipä se onneksi ollu moksiskaa. Nyt mun ongelmaksi on muodostunut tuo toinen käsi joka huitoo liinan kanssa missä sattuu.

1383603.jpg

Alkuperäissuunnitelmasta poiketen lähdettiin ajelemaan kotia kohti jo torstaina kun kelit alko meneen niin huonoksi. Yks yö ehdittiin viettää kotosalla ja perjantaina lähdettiin Tampereelle Jounin ja Miran luo. Lauantaina suunnattiin Jounin ja Miran kanssa Ypäjälle KWC tapahtumaa seuraamaan. Toinen yö buukattiin vielä Takamaan hotellissa ja sunnuntaina lähdettiin koko porukka Koskenpäähän reenailemaan.

Seuraaminen meni aika metsään kun ohjaaja ei ihan tuntunu olevan kartalla. Edelleen Johanna kuulutti sen jännitteen perään... Pitää ilmeisesti taas hieman kuivaharjoitella, ei tee hyvää nuo sairaslomat... Puruja otettiin kaks kierrosta penturingissä. Risto oli taas tolppana niin nyt Toro haukahti jo muutaman kerran.

1383653.jpg

Nyt taidan keskittyä tän viikon kuivaharjotteluun niin Toro saa hieman jatkaa lomailua ja totutella uuteen ruokaansa. Se on nyt viikon ripuloinu ja nyt koitetaan uutta ruokaa. Eilen reeneissä sillä aukes leuka ja se on nyt hieman vuotanu.... AINA JOTAKI!!! Maanantaina ois taas tarkotus ajella Koskenpäähän. HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!!