Huh huh... Syysloma meni töissä ja nenä tenttikirjassa. Toron kanssa ei ehditty touhaamaan mitään. "Loman" onneksi katkaisi Kaalamon Terhin koutsaama jälkileiri Saukonniemessä. Säätkin suosi ihan puolimukavasti, vasta sunnuntaina satoi ;)

2006985.jpg

Tällä kertaa olin jo kaukaa viisas ja sullottiin Tuijan kanssa Nita ja Toro mun äiteen autoon joka on melkein maastomalli. Viimeksi tuli tällä samaisella reissulla hieman kallis lasku jälkikäteen kun Risto kävi läpi auton kunnon. UPS! Telle kyllä pisti paljon paremmaksi sillä omalla tarinallaan ;)

Toron kanssahan meillä on jäljellä ollut nyt ongelmana se, että oon ahnehtinu liikaa ja jättäny liikaa tyhjiä liian aikaisin, enkä oo sitte osannu sitä ohjata oikeen. Palattiin taaksepäin ja taas meni hyvin kun lisättiin ruokaa jäljelle. Nyt päästiin Terhin ohjeistuksella paljon eteenpäin. Ryhmä oli onneksi sen verran pieni että ehdittiin lauantaina ajaa kolme jälkeä ja sunnuntaina kaksi. Lauantaina aloitettiin seitsemällä perättäisellä tyhjällä ja sunnuntaina Toro ajoi jo kaksikymmentä tyhjää niin ettei edes huomannu eroa tyhjällä ja ruokapätkällä YES ;) Nyt vaan yritetään ottaa iisisti eikä ahnedita !!

2006977.jpg

2006980.jpg

Lyhyestä virsi kaunis, eiks vaan ;) Paljon jäi taas käteen muidenkin reeneistä ja oli mukava nähdä pitkästä aikaa myös Satakunnan porukkaa! Kiitokset leirin järjestäjille ja ISOOO Kiitos Terhille!!

Tämä viikko on taas mennyt kokonaan tenttikirjojen parissa ja Toro ja Risto on veljeilly ihan keskenään. Kahteen viikkoon ei olla tottista tanittu pätkääkään, mutta tilanne onneksi muuttuu viikonloppuna kun Johanna tulee koutsaamaan meitä tänne Pohojammaalle!!!